Zakelijke bijeenkomsten

Op een bijzondere locatie Zoet of Zout biedt uw bedrijf de mogelijkheid om al uw zakelijke bijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld een vergadering, congres of training buiten de deur te organiseren. Ons paviljoen is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N57 en beschikt over een ruime, gratis parkeermogelijkheid. Voor kleine groepen hebben wij een zeer geschikte knusse vergaderzaal in het restaurant. Maar ook zeer grote groepen kunnen wij in ons paviljoen herbergen. Bij ons bent u van alle gemakken voorzien. Wij beschikken of 3 draadloze microfoons, 2 beamers met schermen van 180 bij 350 cm en twee televisieschermen van 65 en 82 inch ter ondersteuning van uw vergadering of presentatie. Ook beschikken wij over de middelen voor het opzetten van een videoconference. De deelnemers worden bij aanvang en in de pauzes voorzien van ons heerlijke eten en drinken, die de nodige energie geven om de dag tot een succes te maken. De arrangementen zijn beschikbaar voor verschillende dagdelen. 2 uurs-arrangement vanaf €17,50 per persoon. 4 uurs-arrangement vanaf €25,50 per persoon. 8 uurs-arrangement vanaf €44,50 per persoon. Wij kunnen de ruimte in verschillende opstellingen voor u klaarzetten. Theater (max. 200 personen) Cabaret (max. 84 personen) School (max. 52 personen) Carré (max. 60 personen) U-vorm (max. 50 personen) Nieuwsgierig naar onze locatie? Bekijk hier de foto’s.

LocatieDaar waar zoet- en zoutwater samenkomen

Contact Formulier

Contactformulier

Lianne denkt graag met u mee en maakt voor u een persoonlijk voorstel. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar sales@zoetofzout.nl

Informatie

De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Adres

Zoet of Zout
Haringvlietplein 3
3251 LD Stellendam

Wij zijn bereikbaar vanuit:

Stellendam 3 min.
Ouddorp 8 min.
Renesse 20 min.
Hellevoetsluis 15 min.
Spijkenisse 25 min.
Rockanje 12 min.

Hier zitten wij