Skip to main content
Alles voor feest, partij of bedrijfsevenement

Smaakvolle gerechten bij Zoet of Zout

Bij Zoet of Zout zijn we gepassioneerd en gek op het creëren van smaakvolle ervaringen die de zintuigen prikkelen en blijvende herinneringen achterlaten. Onze chefs tillen de gerechten naar een hoger niveau. Of het nu gaat om een intiem feestje, zakelijke bijeenkomst, bruiloft of ander speciaal evenement… Wij staan klaar om jullie te verwennen met heerlijke gerechten en uitstekende service; van ontbijt tot diner!

We hebben de verschillende mogelijkheden op een rij gezet.

Afhankelijk van de groepsgrootte kun je het Paviljoen van Zoet of Zout afhuren. Wil je hier meer over weten of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op.

Ontbijt

Prijs op aanvraag

Wil je de werkdag beginnen met een vergadering inclusief ontbijt? Dat kan! Het ontbijt bestaat onder andere uit:

 • Afgebakken broodjes
 • Croissantjes
 • Krentenbollen
 • Zoet en hartig beleg
 • Yoghurt
 • Fruit
 • Gekookt ei

Brunch

€ 30,75 p.p.

Geniet van een brunch met warme en koude vis- en vleesgerechten. Heb je vegetarische gasten? Geen probleem, dan passen we het menu aan.

We starten met een voorgerecht. Vervolgens worden de koude gerechten uitgeserveerd. Daarna serveren we de warme gerechten. We sluiten de brunch af met kleine huisgemaakte desserts. Wilt u het menu bekijken? Klik dan op onderstaande button.

Lunch

€ 18,50 p.p.

Ontzorgd worden met een georganiseerde lunch op een unieke locatie? Wij helpen je graag. Onze lunch bestaat uit een combinatie van kleine broodjes met luxe beleg. Je kan deze lunch uitbreiden met kopje tomatensoep en/of een dessert du chef. Erg geschikt voor een vergadering bij Zoet of Zout. Wilt u het menu bekijken? Klik dan op onderstaande button.

Barbecue

€ 42,50 | vanaf 30 personen

De BBQ’s bij Zoet of Zout zijn altijd een doorslaand succes. We hebben dan ook al talloze BBQ’s verzorgd voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, bruiloften en familiereünies. Het lijkt misschien dé ultieme zomeractiviteit, en dat is het ook… Maar wij steken de barbecue ook aan als de zon niet schijnt. Met grote tenten op het buitenterras zorgen we ervoor dat jullie droog staan terwijl jullie genieten van de heerlijke BBQ-gerechten.

Barbecuebuffet

Het Zoet of Zout barbecuebuffet biedt een uitgebalanceerde mix van koude en warme gerechten, perfect om aan de diverse smaakvoorkeuren te voldoen. Ons barbecuebuffet is beschikt voor grotere gezelschappen die willen genieten van een gezellig samenzijn.

Bij ons kun je rekenen op: 

 • Verrukkelijke vlees- en visgerechten: Van malse satés tot sappige hamburgers en spiesen met gamba’s en biefstukpuntjes. Ons barbecuebuffet biedt een ruime keuze aan lekkernijen.

 • Vegetarische opties: We begrijpen dat niet iedereen vlees eet. Daarom hebben we ook smaakvolle vegetarische opties. Zo kunnen al je gasten genieten van onze zomerse lekkernijen, ongeacht hun dieetvoorkeuren. Geef dit aan tijdens de reservering.

 • Verfrissende koude gerechten: Naast de warme gerechten, presenteren we ook een scala aan koude gerechten om de barbecue-ervaring compleet te maken. Denk hierbij aan verse salades, verse stokbroden met smeersels en andere smakelijke bijgerechten.

 • Uitgeserveerd dessert: Als afsluiter van de BBQ serveren we een heerlijk dessert.

Ons culinaire team zorgt ervoor dat elk gerecht met liefde en expertise wordt bereid. De professionele en vriendelijke bediening van Zoet of Zout staat klaar om te assisteren tijdens de BBQ, zodat jij ontspannen kunt genieten van het samenzijn.

Driegangenmenu

€ 43,50 p.p.

Op culinair gebied biedt Paviljoen Zoet of Zout een heerlijk driegangenmenu aan voor jullie bruiloft in Stellendam. Het driegangenmenu bestaat uit:

 • Een voorgerecht: onze “Zoet of Zout shared dining” waarbij onze chef een selectie heeft gemaakt van vis- en vleesgerechten op een schaal, zodat de gasten van alles een beetje kunnen proeven.
 • Een hoofdgerecht: uw gasten hebben de keuze uit een vis- of een vleesgerecht, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur. De keuze zal op de avond zelf door ons aan uw gasten worden gevraagd. We serveren de hoofdgerechten (vlees, vis of vegetarisch) van de menukaart van die betreffende periode, zodat jullie altijd een verrassend gerecht krijgen.
 • Een nagerecht: een dessert du chef, waarbij onze chef een proeverij maakt van onze nagerechten zodat jullie kunnen genieten van verschillende smaken.

Private dining

Prijs op aanvraag

In alle rust genieten van een heerlijk diner, aangepast op uw wensen? Of het nu gaat om een vergadering of een intiem diner met uw familie. Het Paviljoen van Zoet of Zout is uitermate geschikt voor private dining. Onze gastvrouw neemt alle zorgen uit handen en de chef is alleen voor jullie bezig met het bereiden van de gerechten.

Walking dinner

€ 47,50 p.p. | vanaf 30 personen

Walking dinner is dineren in een hele bijzondere vorm. Tijdens dit diner serveren we diverse culinaire hoogstandjes. Samen vormen deze kleine hapklare gerechten een compleet diner.

Een walking dinner is ideaal als je met elkaar wilt dineren zonder dat iedereen op vaste plaats zit. Zeer geschikt voor netwerkdiners en groepen tot 200 personen.