Skip to main content
Alles voor feest, partij of bedrijfsevenement

Lunch- en dinermogelijkheden

Uw feest, partij of bedrijfsevenement is pas compleet met een van onze lunch- en dinermogelijkheden. Bekijk hieronder welk van de verschillende arrangementen het best past bij uw evenement.

Private dining

In alle rust genieten van een heerlijk diner, aangepast op uw wensen? Dat kan bij Zoet of Zout! Of het nu gaat om een vergadering of een intiem diner met uw familie.
De bovenste verdieping van het paviljoen is uitermate geschikt voor een private dining. Onze gastheer/vrouw neemt de hele avond alle zorgen uit handen en de chef is enkel bezig met het bereiden van uw gerechten.

Walking diner

Een walking dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner. Het voordeel van een walking dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten.
Het walking diner is er vanaf 30 personen.

Barbecuebuffet

Als het zonnetje schijnt en de temperatuur stijgt is er natuurlijk niks beter dan lekker barbecueën. De koude en warme gerechten komen van het buffet en de vlees en visgerechten van de barbecue.
Het barbecuebuffet is er vanaf 30 personen.

Buffet Zoet of Zout

Een overheerlijk buffet met verschillende warme en koude gerechten inclusief een uitgeserveerd dessert.
Het buffet Zoet of Zout is er vanaf 30 personen.  

Ontbijtbuffet

Ontbijten met o.a. vers afgebakken broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, fruit en ei.
Het ontbijtbuffet is vanaf 30 personen mogelijk in ons restaurant en vanaf 50 personen ook mogelijk in ons paviljoen.

Brunch

Brunch met warme en koude gerechten. De koude gerechten worden op een schaal geserveerd op tafel. De warme gerechten worden later aan de koude gerechten toegevoegd.
De brunch is vanaf 15 personen mogelijk in ons restaurant en vanaf 50 personen ook mogelijk in ons paviljoen.

Lunch

Ook hebben wij diverse lunchmogelijkheden. Dit variëert van een lunch met kleine sandwiches tot een driegangenlunch.
De luncharrangementen zijn beschikbaar vanaf 10 personen in ons restaurant en vanaf 50 personen ook mogelijk in ons paviljoen.



Graag maakt ons salesteam een vrijblijvende afspraak met u, daarna maken ze een passende prijsopgave voor u. U kunt ons salesteam bereiken op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of belt u ons op 0187-499913 .