Skip to main content
Altijd een heerlijke ervaring

Feesten en partijen

We beschikken over een gloednieuwe professionele licht en geluidsinstallatie waardoor ons paviljoen is uitermate geschikt voor alle soorten feesten en partijen. Ook voor een minder feestelijke gelegenheid zoals een uitvaart kunt u bij ons terecht.

De zaal is geschikt voor ongeveer 200 personen, waarbij we voor 60 zitplekken kunnen zorgen. We hebben de flexibiliteit om de zaal in drie verschillende groottes te gebruiken waardoor wij alle gezelschappen, groot of klein, kunnen ontvangen.
Mocht uw gezelschap groter zijn kunnen wij verschillende formaten tenten tot maximaal 10 bij 25 meter aan het pand bevestigen.

De feestzaal beschikt over 242 gekleurde ledspots en 16 movingheads voor een mooi effect als sterrenhemel, sfeerverlichting of natuurlijk voor een knalfeest. Het geluidssysteem bestaat uit meer dan 40 speakers die klankmatig een zeer hoog niveau halen en subwoofers die beschikken over een enorm diep bereik. Zowel het licht als het geluid is per zaal te bedienen.

Licht- en geluidsinstallatie met DJ (4 uur) vanaf €750,00
Licht- en geluidsinstallatie zonder DJ (4 uur) vanaf €350,00Graag maakt ons salesteam een vrijblijvende afspraak met u, daarna maken ze een passende prijsopgave voor u. U kunt ons salesteam bereiken op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of belt u ons op 0187-499913 .