Feesten en partijen

Altijd een heerlijke ervaring We beschikken over een professionele licht en geluidsinstallatie waardoor ons paviljoen is uitermate geschikt voor alle soorten feesten en partijen. Ook voor een minder feestelijke gelegenheid zoals een uitvaart kunt u bij ons terecht.

De zaal is geschikt voor ongeveer 200 personen, waarbij we voor 60 zitplekken kunnen zorgen. We hebben de flexibiliteit om de zaal in drie verschillende groottes te gebruiken waardoor wij alle gezelschappen, groot of klein, kunnen ontvangen. Mocht uw gezelschap groter zijn kunnen wij verschillende formaten tenten tot maximaal 10 bij 25 meter aan het pand bevestigen.

 
De feestzaal beschikt over 242 gekleurde ledspots en 16 movingheads voor een mooi effect als sterrenhemel, sfeerverlichting of natuurlijk voor een knalfeest. Het geluidssysteem bestaat uit meer dan 40 speakers die klankmatig een zeer hoog niveau halen en subwoofers die beschikken over een enorm diep bereik. Zowel het licht als het geluid is per zaal te bedienen.
 
Licht- en geluidsinstallatie met DJ (4 uur) vanaf €750,00
Licht- en geluidsinstallatie zonder DJ (4 uur) vanaf €350,00

LocatieDaar waar zoet- en zoutwater samenkomen

Contact Formulier

Contactformulier

Ons salesteam denkt graag met u mee en maakt voor u een persoonlijk voorstel. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar sales@zoetofzout.nl

Informatie

De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Adres

Zoet of Zout
Haringvlietplein 3
3251 LD Stellendam

Wij zijn bereikbaar vanuit:

Stellendam 3 min.
Ouddorp 8 min.
Renesse 20 min.
Hellevoetsluis 15 min.
Spijkenisse 25 min.
Rockanje 12 min.

Hier zitten wij