Skip to main content
Ontdek de mogelijkheden!

Een Bedrijfsborrel

Van een zakelijke kop koffie tot een bedrijfsborrel het kan allemaal. 
Wij hebben complete arrangementen
 inclusief een glaasje cava of een kopje koffie met een gebakje en voorzien uw gasten van smakelijke hapjes.

De indeling van het Paviljoen is zo gemaakt dat u ook met gezelschappen privé kunt zitten. De ruimtes zijn aan te passen waardoor voor elke groep een passende ruimte te maken is.

Graag maakt ons salesteam een vrijblijvende afspraak met u, daarna maken ze een passende prijsopgave voor u. U kunt ons salesteam bereiken op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of belt u ons op 0187-499913 .

Een Buffet of Diner

voor elke groep

Voor al uw evenementen kunt u bij ons terecht. Of met een groep een buffet wil of sfeervol prive wil dineren, het kan allemaal. 
Neem contact met ons op voor een voorstel op maat. 

Het paviljoen van Zoet of Zout is direct gelegen aan het Haringvliet op een werkelijk unieke locatie en gemakkelijk bereikbaar vanaf de N57 en beschikt over een ruime, gratis parkeermogelijkheid.


Een Bedrijfsfeest

op een bijzondere locatie

Ook als u op zoek bent naar een locatie voor uw bedrijfsfeest bent u bij ons aan het juiste adres. De zaal is geschikt voor ongeveer 200 personen, waarbij we voor 60 zitplekken kunnen zorgen. Ook hiervoor hebben wij verschillende arrangementen voor u samengesteld.

Mocht uw gezelschap groter zijn kunnen wij verschillende formaten tenten tot maximaal 10 bij 25 meter aan het pand bevestigen.

Een impressie van ons Paviljoen