Lunch- en dinermogelijkheden

Alles voor feest, partij of bedrijfsevenement
Uw feest, partij of bedrijfsevenement is pas compleet met een van onze lunch- en dinermogelijkheden. Bekijk hieronder welk van de verschillende arrangementen het best past bij uw evenement.
 
Private dining
In alle rust genieten van een heerlijk diner, aangepast op uw wensen? Dat kan bij Zoet of Zout! Of het nu gaat om een vergadering of een intiem diner met uw familie. De bovenste verdieping van het paviljoen is uitermate geschikt voor een private dining. Onze gastheer/vrouw neemt de hele avond alle zorgen uit handen en de chef is enkel bezig met het bereiden van uw gerechten.
 
De private dining is er vanaf 20 personen, in overleg stellen wij het menu samen.
 
Walking diner
Een walking dinner is een overheerlijk diner in een wel heel bijzondere vorm. Een groot aantal verschillende culinaire hoogstandjes vormen samen één compleet diner. Het voordeel van een walking dinner is dat u en uw gasten niet aangewezen zijn op één zitplaats maar alle tijd hebben voor informele contacten.
 
Het walking diner is er vanaf 30 personen, prijs op aanvraag.
 
Barbecuebuffet
Als het zonnetje schijnt en de temperatuur stijgt is er natuurlijk niks beter dan lekker barbecueën. De koude en warme gerechten komen van het buffet en de vlees en visgerechten van de barbecue.
 
Het barbecuebuffet is er vanaf 30 personen, prijs op aanvraag.
 
Buffet Zoet of Zout
Een overheerlijk buffet met verschillende warme en koude gerechten inclusief een uitgeserveerd dessert.
 
Het buffet Zoet of Zout is er vanaf 30 personen, prijs op aanvraag
 
Brunch
Brunch met warme en koude gerechten. De koude gerechten worden op een schaal geserveerd op tafel. De warme gerechten worden later aan de koude gerechten toegevoegd.
 
De brunch is vanaf 15 personen mogelijk in ons restaurant en voor grotere groepen ook mogelijk in ons paviljoen, prijs op aanvraag
 
Lunch
Ook voor de lunch hebben wij diverse lunchmogelijkheden.
Dit varieert van een lunch met kleine sandwiches tot een driegangenlunch. De luncharrangementen zijn beschikbaar vanaf 10 personen in ons restaurant en voor grotere groepen ook mogelijk in ons paviljoen, prijs op aanvraag
 

LocatieDaar waar zoet- en zoutwater samenkomen

Contact Formulier

Contactformulier

Ons salesteam denkt graag met u mee en maakt voor u een persoonlijk voorstel. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar sales@zoetofzout.nl

Informatie

De Haringvlietdam is het zesde bouwerk van de Deltawerken, de dam sluit het Haringvliet af van de Noordzee en ligt tussen Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. We zitten dus tussen zoet en zout water.

Adres

Zoet of Zout
Haringvlietplein 3
3251 LD Stellendam

Wij zijn bereikbaar vanuit:

Stellendam 3 min.
Ouddorp 8 min.
Renesse 20 min.
Hellevoetsluis 15 min.
Spijkenisse 25 min.
Rockanje 12 min.

Hier zitten wij